Despre mine

Faptele sunt măsura omului

Dragi locuitori ai comunei Nicolae Bălcescu

Am decis să candidez la funcția de primar, deoarece sunt convins că localitatea noastră are nevoie de o schimbare care să o aducă la locul pe care-l merită, cel puțin în acea poziție unde se află vecinii noștri din comunele alăturate. Felul cum a fost gospodărită comuna noastră de-a lungul timpului a lăsat de dorit și a dezamăgit pe mulți locuitori și nu numai.

Fac primul pas către dumneavoastră prin a mă prezenta:

Numele meu este Landor Moșteanu,

Locuiesc în satul Mângureni, am 52 de ani și pregătirea de tehnician veterinar. Sunt căsătorit și am doi copii.

Între anii 1987 – 2007 am muncit ca tehnician apicultor și casier la Ocolul Silvic Stoiceni și între 2007 și 2016 am lucrat ca merceolog. Din 2008, împreună cu familia mea ne-am ocupat de cultura legumelor în solarii și cu executarea de lucrări mecanizate pentru agricultură. 

Fermă de struți

Preluat de pe site-ul adevărul.ro:

”Soţia a fost cea care şi-a dorit foarte mult să aibă în gospodărie asemenea animale, aceasta urmărind o perioadă îndelungată subiectul pe internet. Într-o zi s-a prezentat la Buzău, la o altă familie pasionată de struţi, de unde a şi achiziţionat primii trei pui. Chiar dacă intenţia achiziţionării fusese doar cu scopul de a-i creşte pentru consumul propriu, cele trei vietăţi aveau să le cucerească sufletele, iar familia Moşteanu să îşi dorească să aibă tot mai mulţi struţi.”

Preluat de pe site-ul ideiafaceri.manager.ro:

”Antreprenorii reusesc fara probleme sa le asigura hrana pasarilor. Detin terenuri cultivate cu lucerna, paioase, grane si astfel hrana strutilor este asigurata.

Pe de alta parte, ferma este des vizitata de turistii dornici sa admire strutii, sa faca poze si sa ii hraneasca.

Astfel, daca doriti sa investiti in agricultura trebuie sa incercati si alte metode decat cele traditionale pentru a obtine profit. Ferma de struti este o oportunitate excelenta in acest sens.”

Viceprimar

Începând cu anul 2016 sunt viceprimarul comunei Nicolae Bălcescu și am reușit chiar și din această poziție să realizez mai multe decât ceilalți primari în peste 20 de ani. 

Dragi locuitori, împreună vom depune toate eforturile pentru a vă oferi un trai satisfăcător, corespunzător anilor ce vin. Voi avea o administrație orientată către cetățenii noștri, transparentă și cinstită, cu respect pentru om, lege și natură.

V-am pregătit o serie scurtă de fotografii (~2000) cu câteva din lucrările efectuate în acești 4 ani. Faptele ne recomandă, așă că vă las să vă delectați cu albumul de mai jos și să vă imaginați cum ar arăta comuna Nicolae Bălcescu după un mandat întreg ca primar.